Karamelová omáčka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí karamelová omáčka nesmí v lednici chybět. Hodí se jako topping do zmrzlinových pohárů, na palačinky s ovocem, na přelití zákusků i jako jedlý dárek pro vaše blízké. Příprava je přitom tak snadná! Stačí si jen připravit cukr, máslo a smetanu a za pár minut máte hotovo. Recept na domácí omáčku z karamelu vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Dáte si s námi?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/karamelova-omacka

Suroviny:
- 320 g krupicového cukru
- 30 g másla
- 400 ml smetany (33 % tuku)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe