Karbanátek s čočkovou kaší - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to šošovicový prívarok? Toto oblíbené slovenské jídlo má nejblíž k české čočkové kaši, ale je mnohem bohatší. Šéfkuchař Marcel Ihnačák ho připravuje kromě čočky také s mrkví, petrželí, cibulí a česnekem. Kromě toho se naučíte recept i na skvělé smažené hovězí karbanátky s jarní cibulkou. Jestli tedy hledáte inspiraci na tradiční recept v netradičním pojetí, inspirujte se Slovenskem a vyzkoušejte právě tento! Už jste někdy prívarok vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/karbanatek-s-cockovou-kasi

Suroviny:
Čočková kaše:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 mrkve
- 2 petržele
- 1 cibule
- 3 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 3 stroužky česneku
- 300 g čočky Campo Largo
- 50 g másla Pilos
- 1 lžíce hladké mouky Castello
Karbanátky:
- 1 kg mletého hovězího masa Řezníkova čerstvá porce
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 2 stroužky česneku
- 1 vejce „M“
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- čerstvá listová petržel
- strouhanka Belbake na obalování
- 2 lžíce másla Pilos


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe