KARBANÁTKY! TO NEJLEPŠÍ Z MLETÉHO MASA! PRAVĚKÁ HITPARÁDA ČESKÉ KUCHYNĚ! VYNIKAJÍCÍ TIP NA OBĚD!

Starý, dobrý, Český karbanátek. Kdopak by ho neznal. Mleté hovězí a vepřové maso zamíchané s česnekem, strouhankou, solí a pepřem. Do karbanátku si přidejte klidně i majoránku protože v našem receptu není. (Vyházeli jsme z receptu Juliany Anny Fialové, který máme nejraději) Někdo přidává i kapary nebo hořčici. Ale jak se říká, záleží na chuti každého "soudruha". Jako přílohu jsme místo bramborové kaše zvolili šťouchané brambory s jarní cibulkou a jako salát, nakrájené sterilované okurky. Ke karbanátkům se také výborně hodí i různé zeleninové saláty. Co dáváte do svých "karbošů" Vy? Napište do komentářů. Doufám, že jsem Vás dostatečně inspiroval! Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Mleté maso mix
Starší rohlík
Mléko
Slanina
Česnek a cibule
Vajíčko
Sůl a pepř
Sádlo
Brambory
Strouhanka
Olej, máslo
Jarní cibulka, okurky

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Karbanatky #Domacikuchyne #Česko

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!