Kokosový suk - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ačkoliv je kokos tropická plodina, již řadu let je neoddělitelnou součástí tradičních českých Vánoc. Nejen proto natočil šéfkuchař Roman Paulus video recept na tradiční kokosový suk, který můžete znát nejenom jako nepečené vánoční cukroví, ale také jako oblíbenou pochoutku z pouti. Naučíte se, jak těsto na kokosový suk připravit i jak jednotlivé části obarvit, vytvarovat a zamotat, aby kousky suku dělaly na vánoční tabuli velkou parádu. Navíc je zcela bezlepkový! Jaké kokosové cukroví máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/kokosovy-suk

Suroviny:
- 250 g strouhaného kokosu + na obalení
- 100 g sušeného polotučného mléka
- 1 plechovka (397 g) slazeného kondenzovaného mléka
- gelová červená potravinářská barva
- 1 lžička holandského kakaa
- moučkový cukr na podsypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe