Kombucha - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu
Kombucha (nebo také kombuča) je oblíbený nápoj, kterému se přisuzují mnohé prospěšné účinky, zejména pak v oblasti zažívání. Nemusíte si ale pro svou denní dávku kombuchy chodit jen do bistra nebo kavárny, můžete si ji sami připravit doma! Šéfkuchař Roman Paulus doma se svou ženou kombuchu pěstují, a tak vám může ukázat, jak se takový nápoj zakládá a jak správně o kombuchu pečovat. Když budete postupovat přesně podle návodu, bude vám kombucha dělat radost klidně i několik let!
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/kombucha
Suroviny:
- 2 l vody
- 8 g kvalitního sypaného čaje
- 150 g krupicového cukru
- 1 kombuchová kultura
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/kombucha
Suroviny:
- 2 l vody
- 8 g kvalitního sypaného čaje
- 150 g krupicového cukru
- 1 kombuchová kultura
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe