Konfitovaná kachní stehna s batáty a zelím pak choi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Konfitování je způsob pečení masa v tuku a následné konzervace. Vyzkoušejte ji a připravte si konfitovaná kachní stehna s batáty a pak choi podle Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na konfitovaná kachní stehna s batáty a zelím pak choi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/konfitovana-kachni-stehna-s-bataty-a-zelim-pak-choi

Nákupní seznam
4 kachní stehna
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
12 stroužků česneku
čerstvá šalvěj
500 g kachního sádla
150 g přírodního třtinového cukru Belbake
300 ml pomerančového džusu Vitafit
1 citron
1 limetka
2 lžíce másla Pilos
1 kg batátů
čerstvý tymián
extra panenský olivový olej Primadonna
2 zelí pak choi

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe