Konfitované husí stehno s cibulovým zelím - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete si připravit opravdu výbornou svatomartinskou pochoutku, ale nechcete se v kuchyni trápit s celou husou? Šéfkuchař Roman Paulus má řešení na přesně tento případ! Připravte si podle něj konfitovaná husí stehna a zjistíte, pokud to ještě nevíte, co vlastně to konfitování je a jak na něj správně stehna naložit. Samotný proces vám zabere 3–4 hodiny, což je čas, který se dá skvěle využít k přípravě výborných příloh – cibulového zelí s červeným vínem a chlupatého knedlíku. Když konfitovaná stehna dopečete ještě patnáct minut pod grilem, užijete si výbornou hostinu, ke které vám bude chybět už jenom dobré svatomartinské víno. Jak nejraději oslavujete Svatého Martina vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/konfitovane-husi-stehno-s-cibulovym-zelim

Suroviny:
Husa:
- 4 husí stehna s kůží a kostí Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- snítka čerstvého rozmarýnu
- snítka čerstvého tymiánu
- 50 g zázvoru
- 1-2 l rostlinného oleje Vita D'or
Příloha:
- 50 g anglické slaniny Pikok v celku
- 1 kg červené cibule
- 1 lžíce celého kmínu Kania
- 1 lžíce krupicového cukru Belbake
- 100 ml červeného vína Bordeaux
- 2-3 lžíce octa
- 1 lžička bramborového škrobu Belbake
- 2 lžíce vody
- 200 g vařených brambor
- 2 vejce „M“
- 100 g syrových brambor
- 100 g hrubé mouky Belbake
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 lahůdková cibulka
- vídeňská cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe