Konfitovaný králík s cizrnou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Konfitování je způsob přípravy, díky němuž zůstane i tak dietní maso, jako je králičí, krásně šťavnaté. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na konfitovaného králíka s cizrnou a kořenovou zeleninou.
Viz recept Romana na konfitovaný králík s cizrnou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/konfitovany-kralik-s-cizrnou

Nákupní seznam
1 čerstvý králík kuchaný, v celku, bez hlavy
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 citron (kůra)
listová petržel
4 stroužky česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
100 g cizrny Arax
1 cibule
100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
50 g řapíkatého celeru
250 ml vývaru z králíka
2 lžíce másla Pilos
1 starší bagetka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe