Korpus ze špenátu na mechový dort - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Už jste někdy měli dezert připravený ze špenátu? Věřte, nebo ne, je to velká pochoutka. Šéfkuchař Roman Paulus ve svém videu ukáže, jak upéct špenátový korpus neboli mechový piškot. Zjistíte, jak správně připravit pyré, kterým se piškot obarví, i jak správně nachystat a následně i upéct samotné těsto. Zatímco chuť špenátu nebudete ve svých dezertech vůbec cítit, jejich barvou dozajista ohromíte. A jaký je váš oblíbený netradiční dezert?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/korpus-ze-spenatu-na-mechovy-dort

Suroviny na 2 pláty:
- 230 g slunečnicového oleje
- 330 g čerstvého špenátu
- 130 g žloutků
- 270 g krystalového cukru
- špetka soli
- 30 g prášku do pečiva
- 530 g polohrubé mouky
- 230 g bílků

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe