Kotlíkový guláš z hovězí kližky s cizrnou a žampiony M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Příprava kotlíkového guláše je skvělá zábava na čerstvém vzduchu, což dokazuje ve svém video receptu i šéfkuchař Marcel Ihnačák. Ten si na přípravu guláše tentokrát zavolal i pomocníka, aby jim společně šlo vše lépe od ruky. Marcel Ihnačák vám prozradí, jaký je nejlepší poměr mezi množstvím masa a cibule, jaké koření a bylinky chutnají v guláši nejlépe, i jak ho ozvláštnit přidáním žampionů a cizrny.

Suroviny:
· 250 g sušená cizrna Campo Largo
· 100 g vepřové sádlo Pikok
· 3 cibule
· sůl Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 10 kuliček nové koření
· 10 stroužků česnek
· 1,5 kg hovězí kližka Řezníkova čerstvá porce
· 2 pálivá paprička
· 1 lžíce kari koření Kania
· 1 lžíce sladká mletá paprika Kania
· 300 g žampiony
· čerstvý rozmarýn
· k podávání chléb nebo ciabatta (případně bezlepkové)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kotlikovy-gulas-z-hovezi-klizky-s-cizrnou-a-zampiony

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:22 Příprava masa a základu
3:53 Příprava žampionů
4:16 Dělání masa na grilu
5:14 Pálivé papričky
6:25 Další koření a vaření
8:57 Přidání hub
9:10 Přidání bylinek
9:50 Servírování a závěr