Kotlíkový krůtí guláš - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Recepty „z jednoho hrnce“ jsou nejjednodušším způsobem, jak připravit chutný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Šéfkuchař Marcel Ihnačák tentokrát připravil recept na výborný kotlíkový krůtí guláš. Jeho základem je krůtí maso (můžete ho nahradit i kuřecím), drcená rajčata, brambory a houby – žampiony a hlíva ústřičná, ale pokud si zrovna nepochutnáváte na houbách, můžete se snadno obejít i bez nich. Odměnou za pár minut příprav a zhruba hodinu vaření (během které se můžete věnovat jiným věcem) vám bude hromada jídla a minimum špinavého nádobí. Tento recept na variaci krůtího guláše si tak snadno připravíte nejenom doma, ale i třeba na chalupě nebo klidně i v kotlíku na ohni. Kde si tuto specialitu připravíte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kotlikovy-kruti-gulas

Suroviny:
- 1 kg krůtích stehen bez kosti a kůže Řezníkova čerstvá porce
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 cibule
- 13 stroužků česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- 2 lžíce mleté červené papriky Kania
- 100 g žampionů
- 100 g hlívy ústřičné
- 200 ml bílého suchého vína Soave
- 425 ml (1 konzerva) krájených loupaných rajčat Freshona
- 1 kg brambor
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 dřevorubecký chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe