KOZÍ BRADA! CO TO JE?

Kozí brada pochází z pomezí Moravy a Slovenska. Je to skvělá zelná polévka! Nepoužívá se zelí kysané, nýbrž čerstvé hlávkové. Uzená slanina, klobásky a vývar, dominují této vydatné zelné polévce. Kozí brada se jmenuje podle nakrájeného zelí na malé trojúhelníčky. Z důvodu použití čerstvého zelí, se výsledná chuť ladí přidáním octa. Určitě vyzkoušejte tuto lahodnou polévku! Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.

U nás si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult, které znáte z našich videí!

►►► Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Brambory
Zelí
Vývar
Kmín a pepř
Bobkový list, nové koření
Uzená slanina
Klobásky
Hladká mouka
Smetana
Cukr, sůl a ocet
Máslo

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Kozibrada #Receptybezbrepty #Valašsko

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!