Králičí řízečky s bylinkami a zakysanou smetanou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Máte obavu, že připravit králičí maso je moc složité? Opak je pravdou! Podívejte se na jednoduchý a osvědčený recept na šťavnaté králičí maso v křupavém strouhankovém obalu.
Viz recept Romana na králičí řízečky s bylinkami a zakysanou smetanou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kralici-rizecky-s-bylinkami-a-zakysanou-smetanou

Nákupní seznam
1 králík Čerstvá porce
100 ml zakysané smetany Pilos (obsah tuku 18 %)
4 stroužky česneku
1 lžíce sladké mleté papriky Mikado
čerstvá petrželka
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
8 plátků máslového toastového chleba La Cestera
150 g hladké mouky Castello
2 vejce
50 ml rostlinného oleje Promienna
100 g anglické slaniny Pikok
80 g brambor
1 lžíce dijonské hořčice Duc de Coeur
100 ml drůbežího vývaru
1 lžíce octa Pagusa
250 g polníčku
1 lahůdková cibulka
4 cherry rajčata

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe