Králičí vývar se zeleninou a kolínky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zatímco vývar z hovězího nebo drůbežího masa patří mezi známé klasiky, s králičím vývarem se jen tak nesetkáte. Šéfkuchař Marcel Ihnačák dokáže, že to je škoda a že správně připravený vývar z králíka je výtečná pochoutka. Navíc na něm není nic složitého. Jediné, co kromě základních surovin budete potřebovat, je dostatek času a pak stůl plný natěšených strávníků. Jaký vývar je váš nejoblíbenější? Napište nám to!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kralici-vyvar-se-zeleninou-a-kolinky

Suroviny:
- 500 g králičích plecí s kostí
- 1 svazek petržele včetně natě
- 1 svazek mrkve
- 4 řapíky celeru
- 1 pórek
- 5 stroužků česneku
- 4 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- čerstvý tymián
- nové koření Kania
- celý černý pepř Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- 100 g těstovin do polévky Combino (malá kolínka)
- 100 g mladého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe