Králík na smetaně s haluškami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnaté králičí maso v oblíbené smetanové omáčce s trochou bílého vína a k tomu tradiční domácí halušky. Jak králíka uvařit prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák v Kuchyni Lidlu. Dozvíte se, jak připravit smetanovou omáčku s vínem, tradiční recept na domácí halušky i jak králíka zpracovat, abyste si opravdu pochutnali. Připomeňte si o víkendu dětství a připravte si ušáka stejně, jako to dělávaly naše babičky.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kralik-na-smetane-s-haluskami

Suroviny:
Králík na smetaně:
- 1 kg králičích dílů Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- hladká mouka Castello na obalovaní
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- vroucí voda nebo vývar
- 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- 50 g parmezánu Parmigianno Reggiano Lovillio
Halušky:
- 300 g hladké mouky Castello
- 2 vejce „M“
- voda nebo plnotučné mléko Pilos (3,5 % tuku)
- čerstvá pažitka
- 2 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe