Králík na víně s rozinkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak připravit králíka chutně a nevšedně? Nejlépe podle receptu Romana Pauluse na víně s aromatickými rozinkami. Podívejte se na tento snadný recept a krok za krokem si připravte chutnou večeři ze zdravého králičího masa.
Viz recept Romana na králík na víně s rozinkami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kralik-na-vine-s-rozinkami

Nákupní seznam
1 čerstvý králík v celku Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s  pepřem Kania
hladká mouka Castello na pomoučení
řepkový olej Promienna na orestování
2 cibule
bobkový list Mikado
1 lžíce másla Pilos
300 ml suchého bílého vína
100 g rozinek Belbake
cca 300 ml králičího vývaru (připravený z kostí a ořezů)
listová petržel
Cuketa
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cuketa
2 stroužky česneku
Šťouchané brambory
400 g brambor
mořská sůl v mlýnku Kania
1 lžíce másla Pilos
100 ml plnotučného mléka Pilos
1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe