Krém z mascarpone a mini dortíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rychlý, jednoduchý a strašně moc dobrý! Takový je krém ze šlehačky a mascarpone, který připravil šéfkuchař Roman Paulus. Ve video receptu ukazuje, jak správně našlehat smetanu i jak použít želatinu k tomu, aby i tak lehký krém dobře držel tvar. Kromě krému se naučíte naaranžovat jednoduché, ale velmi efektní dortíky z Red Velvet piškotu nebo korpusu ze špenátového těsta. A pokud nejsou dortíky vaše parketa, ukáže vám Roman Paulus to, jak z krému, ovoce a piškotového těsta připravit pohár. Na co krém použijete vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/krem-z-mascarpone-a-mini-dorticky

Suroviny:
Krém:
- 600 g smetany (33 % tuku)
- 100 g moučkového cukru
- 250 g mascarpone
- 8 g želatiny v plátcích
Dortíčky:
- korpus na mechový dort
- korpus na red velvet
- čerstvé ovoce na ozdobu (maliny, jahody, borůvky)
- čokoládové ozdoby
- čerstvá máta

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe