Krémová krůtí polévka s nudlemi - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Existuje snad do sychravého počasí něco lepšího než horká polévka? Samozřejmě – krémová polévka podle receptu Romana Pauluse! Vyzkoušejte krůtí polévku s květákem, restovanou kořenovou zeleninou a kapkou smetany, která skvěle zahřeje a navíc výborně zasytí. Protože se zahušťuje máslovou jíškou, obejdete se bez mixování. Navíc je tak hustá, že s pořádným krajícem (ideálně domácího) chleba skvěle poslouží jako samostatný hlavní chod. ‍ A jaký polévkový krém je váš nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kremova-kruti-polevka-s-nudlemi

Suroviny:
Vývar:
- 2 l vody
- 500 g krůtích dílů na polévku Řezníkova čerstvá porce
- 1 středně velká cibule
- 40 g celeru
- 1 petržel
- 1 mrkev
- 50 g pórku
- 5 kuliček nového koření Kania
- 3 bobkové listy Kania
- 10 kuliček černého pepře Kania
- čerstvá listová petržel

Polévka:
- 1 lžíce másla Pilos
- 50 g květáku
- ½ lžičky celého kmínu
- 50 g mrkve
- 50 g petržele
- 50 g celeru
- 1 cibule
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce másla Pilos
- 3 lžíce hladké mouky Belbake
- 100 ml smetany Pilos (33 % tuku)
- 40 g polévkových nudlí Combino
- 2 lžíce sekané listové petržele

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe