Krevetový koktejl s dresinkem tisíce ostrovů - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krevetový koktejl je luxusní jídlo vhodné na libovolnou oslavu, ale přesto ho připravíte velmi snadno! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept, ve kterém připravuje koktejl s krevetami a avokádem. Zjistíte, jak vařené krevety správně očistit i jak naplnit pohár těmi správnými surovinami – kromě samotných krevet a avokáda použijete ještě ledový salát, strouhané vejce nebo dresink tisíce ostrovů. Na závěr stačí sklenice ozdobit vějířkem z avokáda, zbylými krevetami a můžete začít oslňovat své hosty. Jaké luxusní pokrmy připravujete na svých večírcích nejraději vy?

Suroviny:
· 400 g vařené celé krevety
· 200 g ledový salát
· 4 avokádo
· 2 vejce „M“
· 200 g dresink tisíce ostrovů
· 2 lžíce sekaná čerstvá pažitka
· 1 citron
· na ozdobu čerstvý kopr
· k podávání světlé pečivo Baguette Croustille (případně bezlepkové)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/krevetovy-koktejl-s-dresinkem-tisice-ostrovu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava krevet
0:41 Příprava salátu
1:00 Příprava avokáda
1:13 Krájení krevet
0:35 Smíchání dalších surovin
1:55 Servírování