Krevetový salát s mangem a avokádem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud hledáte nápad na rychlý oběd nebo večeři, určitě často dojdete k tomu, že nejméně práce je se salátem. Abyste ale nemuseli skončit vždy u šopáku, připravil šéfkuchař Roman Paulus originální recept na salát s exotickými surovinami, jako jsou vařené krevety, mango a avokádo. Naučíte se kromě jiného připravit jednoduchou marinádu na krevety z limetkové šťávy, třtinového cukru a pálivých papriček. Samotný salát vyžaduje už jen několik surovin, se kterými si můžete hrát podle chuti a podle toho, co zrovna máte doma. Sladké mango můžete nahradit šťavnatou papájou a krevety třeba tuňákem. Nakonec si pochutnáte už za pár minut od vytažení surovin z lednice! Jaký nejexotičtější salát jste kdy ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krevetovy-salat-s-mangem-a-avokadem

Suroviny:
- 3 limetky (šťáva)
- 2 lžíce třtinového cukru Belbake
- čerstvá pálivá paprička
- 200 g celých vařených neloupaných krevet 30/40
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 červená cibule
- 2 zralá avokáda
- 1 mango
- 12 cherry rajčat
- hrst čerstvého koriandru
- 1/4 ledový salát
- 50 g pikantních slunečnicových semínek Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe