Krevety na česneku a zelenině na italský způsob - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tradiční česká kuchyně, které všichni s láskou na konci roku holdujeme, je známá tím, že je poměrně těžká. Není proto na škodu ji občas ozvláštnit lehčím receptem. Přesně jeden takový připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák, který natočil video recept na krevety na česneku a zelenině na italský způsob. Hlavní roli v tomto jídle hraje kromě krevet i bílé suché víno, takže když když ho doplníte skleničkou vína i pře servírování, zcela určitě si výborně pochutnáte. Také tak milujete krevety? A víno?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krevety-na-cesneku-a-zelenine-na-italsky-zpusob

Suroviny:
- 300 g bílých neloupaných krevet
- 4 stroužky česneku
- 1 pálivá paprička
- olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 cuketa
- 100 g cherry rajčat
- 500 ml bílého suchého vína
- 100 g krájených loupaných rajčat Freshona
- ½ citronu (šťáva)
- 50 g másla Pilos
- 1 hrst čerstvé listové petržele
- 1 ciabatta nebo jiné pečivo
- 1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe