Kritharaki těstoviny s rajčaty, olivami a fetou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Stýská se vám po prázdninách v Řecku? Připomeňte si je na talíři! Jak na rychlé a zdravé kritharaki těstoviny s cuketou, rajčaty, olivami a sýrem feta se dozvíte v receptu Romana Pauluse.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://www.kuchynelidlu.cz/product/kritharaki-testoviny-s-rajcaty-olivami-a-fetou

Suroviny:
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-300 g těstovin kritharaki Eridanous
-3 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
-3 stroužky česneku
-1 šalotka
-600 g loupaných krájených rajčat Freshona
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-100 g černých oliv bez pecky Baresa
-čerstvá máta
-½ cukety
-150 g feta sýru Eridanous
1 citron (kůra)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe