Krkovička s rozmarýnem a meruňkovým džemem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi vepřovou krkovici? Kdo by neměl, je to jedno z nejšťavnatějších mas! Šéfkuchař Marcel Ihnačák vám ukáže, jak si ji připravit trochu méně tradičně. Ve video receptu zjistíte, jak připravit krkovici na smažení i jak nachystat přílohu v podobě hladké bramborové kaše. Na vepřové krkovičce si pak pochutnáte s rozmarýnem a hlavně meruňkovým džemem, což není tradiční doplněk k masu, ale uvidíte, že si doopravdy pochutnáte. Jaké vepřové maso máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krkovicka-s-rozmarynem-a-merunkovym-dzemem

Suroviny:
Krkovička
-800 g vepřové krkovice v celku
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-olivový olej Primadonna
-1 hrst čerstvého rozmarýnu
-150 g meruňkového džemu Maribel
-2 lžíce másla Pilos
-šťáva z ½ citronu
-50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
Příloha
-1 kg brambor
-120 g másla Pilos
-50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
50 g rukoly
šťáva z ½ citronu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe