Krkovička v trojobalu s pikantní salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Milujete vepřové řízky? Kdo by ne! Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil vepřovou krkovičku v trojobalu s parmezánem. Jako přílohu podává šťouchané brambory s cibulkou, ale pochutnáte si i na domácích hranolkách nebo bramborových kroketách. Kromě toho se naučíte připravovat i skvělou pikantní salsu z blanšírovaných rajčat, lahůdkové cibulky a pálivých papriček. Tu nakonec oceníte nejen v tomto receptu, ale třeba i (například společně s guacamole) k zapékaným nachos. Už se vám sbíhají sliny?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krkovicka-v-trojobalu-s-pikantni-salsou

Suroviny:
Šťouchané brambory:
- 1 kg brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 2 lžíce másla Pilos
Pikantní salsa:
- 5 rajčat
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 pálivá paprička
- 2 lžíce třtinového cukru Belbake
- ½ citronu (šťáva)
- čerstvá bazalka
- čerstvá pažitka
Krkovička:
- 500 g vepřové krkovice bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
- 100 g hladké mouky Belbake
- 2 vejce „M“
- 200 g strouhanky Belbake
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- slunečnicový olej Vita D´or
- 1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe