Krokety z tresky se salátem z fenyklu a avokáda - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete, aby váš oběd byl sytý, křupavý a chutný? Připravte krokety z tresky, které mají díky rybímu masu výjimečně jemnou konzistencí . Roman Paulus je doplní avokádovým salátem a domácí česnekovou majonézou.
Viz recept Romana na Krokety z tresky se salátem z fenyklu a avokáda a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/krokety-z-tresky-se-salatem-z-fenyklu-a-avokada

Nákupní seznam
Krokety z tresky
400 g vařené tresky tmavé
100 g vařených brambor
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
2 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
2 lahůdkové cibulky
1 lžíce sekané čerstvé listové petržele
4 vejce „M“ (2 žloutky + na obalování)
strouhanka Castello na obalování
hladká mouka Castello na obalování
slunečnicový olej Vita d´Or na smažení

Listový salát s avokádem a fenyklem
1 pomeranč (šťáva)
francouzská hrubozrnná hořčice Kania dle chuti
2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
1 balení mix salátů
1 fenykl
8 ks cherry rajčat
2 avokáda

Domácí majonéza
4 vejce „M“ (žloutky)
1 citron (šťáva)
4 stroužky česneku
500 ml slunečnicového oleje Vita d´Or

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe