Kroupeto s vepřovým kolenem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jestli máte rádi klasické rizoto, tak si kroupeto v podání šéfkuchaře Marcela Ihnačáka zamilujete! Připravuje ho z vařeného vepřového kolena a přidává do něj i sušená rajčata a fazole, které celému receptu dodávají správný šmrnc. Ve video návodu zjistíte, jak připravit vývar z vepřového kolena i jak samotné koleno před vařením správně nařezat. Na samotné vaření si vyčleňte alespoň 4 hodiny, ale poté to už je rychlovka a za pár dalších desítek minut můžete podávat! Už jste někdy kroupeto vyzkoušeli? Napište nám do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kroupeto-s-veprovym-kolenem

Suroviny:
Vepřové koleno:
- 1 vepřové zadní koleno Řezníkova čerstvá porce
- 3 mrkve
- ½ bulvy celeru
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
4 – 5 bobkových listů Kania
- celý černý pepř Kania
- celé nové koření Kania
Kroupeto:
- 150 g ječných krup
- 100 g bílých suchých fazolí Campo Largo
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 hrst sušených rajčat Baresa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
l- istová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe