Křupavé krekry s borščem - tak jemné a aromatické, že se rozpustí na jazyku! | Chutný TV
Křupavé krekry s borščem - tak jemné a aromatické, že se rozpustí na jazyku! | Chutný TV
SUROVINY:
1. olej
135 ml
2. boršč
110 ml
3. sůl
½ čajové lžičky
4. vanilkový cukr
7 g
5. droždí
3 g
6. mouka
300 g
7. citronová kůra
1 ks
8. DÁME KYNOUT NA 30 MIN
9. turecký lokum
150 g
10. PEČEME NA 180 ° C / 20 MIN
11. moučkový cukr
200 g
SUROVINY:
1. olej
135 ml
2. boršč
110 ml
3. sůl
½ čajové lžičky
4. vanilkový cukr
7 g
5. droždí
3 g
6. mouka
300 g
7. citronová kůra
1 ks
8. DÁME KYNOUT NA 30 MIN
9. turecký lokum
150 g
10. PEČEME NA 180 ° C / 20 MIN
11. moučkový cukr
200 g