Křupavé kuřecí řízky s polentou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Polenta je typickou surovinou italské kuchyně. Roman Paulus pro Vás připravil recept, kde použil polentu jak při přípravě masa, tak i přílohy. Takto křupavé řízky s polentou jste určitě ještě nejedli.
Viz recept Romana na křupavé kuřecí řízky s polentou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/krupave-kureci-rizky-s-polentou

Nákupní seznam
4 kuřecí stehenní řízky Čerstvá porce
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
1 lžička sladké mleté papriky Mikado
2 stroužky česneku
čerstvá bazalka
100 ml kysaného podmáslí Pilos (1 % tuku)
275 g polenty Italiamo
rostlinný olej Promienna na smažení
200 ml kuřecího vývaru
150 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
50 g sýru grana padano Lovilio + na podávání
2 cukety
extra panenský olivový olej Primadonna
15 cherry rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe