Křupavý pečený candát se zeleninou minestrone - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste si doma někdy opekli candáta? Pokud ještě ne (a klidně i když ano), vyzkoušejte recept šéfkuchaře Roman Pauluse, který candáta připravil s dozlatova opečenou křupavou kůrčičkou. A ukáže vám, jak na to. Zjistíte, jak správně rybu připravit na pánev i jak k ní nachystat skvělou letní přílohu italského stylu – zeleninu minestrone. Do té přijde kromě slaniny, cibule i česneku hlavně mrkev, řapíkatý celer, sekaná rajčata, cizrna, pesto a spousta dalších čerstvých surovin. Za pár minut tak budete mít skvělý a hlavně výživný oběd nebo večeři. Jak máte candáta nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krupavy-peceny-candat-se-zeleninou-minestrone

Suroviny:
- 50 g anglické slaniny Pikok
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 60 g mrkve
- 60 g celeru
- 60 g řapíkatého celeru
- snítka čerstvého tymiánu
- 200 g bio krájených rajčat Freshona
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 200 ml zeleninového vývaru
- 100 g vařené cizrny Campo Largo
- 6 bobkových listů Kania
- 60 g cukety
- 60 g kapusty
- 2 lžíce čerstvého pesta Italiamo
- čerstvá bazalka na ozdobu
- 600 g filetů candáta obecného
- přepuštěné máslo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe