Krůtí masové kuličky v kotlíku - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sáhněte po krůtím masu! Oproti kuřecímu je šťavnatější, zdravější a plné bílkovin. Šéfkuchař Marcel Ihnačák uvařil kotlíkový eintopf s kuličkami z mletého drůbežího masa. Tato alternativa kotlíkového guláše chutná skvěle s kari a hodí se jako výborné jídlo, které doplní letní grilování, víkend na chalupě nebo jakékoliv posedávání u ohně. Kromě miniaturních krůtích karbanátků si pochutnáte i na restované zelenině a voňavé směsi bylinek a koření. Dejte nám do komentářů vědět, jak jste si pochutnali vy.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-masove-kulicky-v-kotliku

Suroviny:
- 1 kg krůtího mletého masa Řezníkova čerstvá porce
- 8 stroužků česneku
- čerstvé bylinky (rozmarýn, listová petržel)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 svazek mrkve
- 1 větší fenykl
- 1 větší cibule
- 2 lžíce kari koření Kania
- 850 ml krájených loupaných rajčat Freshona
- 1 chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe