Krůtí prsní řízky plněné prosciuttem a mozzarellou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí maso je skvělá alternativa k oblíbenému kuřecímu. Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto připravil recept na plněné krůtí kapsy (krůtí můžete vyměnit i za to kuřecí nebo klidně za vepřové maso). Naučíte se, jak maso předem připravit, jak ho naplnit prosciuttem, mozzarellou a čerstvou bazalkou a nakonec i jak ho restovat a dochutit bílým suchým vínem. Jako přílohu můžete podávat například bramborovou kaši nebo předvařenou restovanou kořenovou zeleninu s česnekem a petrželovou natí. Pochutnáte si v každém případě. Pusťte se do vaření!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-prsni-rizky-plnene-prosciuttem-a-mozzarellou

Suroviny:
- 2 krůtí prsní řízky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 2 plátky prosciutta crudo Dulano Selection
- 1 mozzarella Lovilio
- 1 hrst čerstvé bazalky
- olivový olej Primadonna
- 2 lžíce másla Pilos
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- 1 svazek mrkve
- 1 svazek petržele
- 4 řapíky celeru
- 3 stroužky česneku
- 1 hrst čerstvé listové petržele

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe