Krůtí řízek plněný camembertem a brusinkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Camembert s brusinkami je výborná kombinace. Co ale teprve, když k tomu přidáte krůtí maso! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil video recept na výborný krůtí plátek plněný plísňovým sýrem a brusinkami. Krůtí kapsu kromě toho naplnil i špenátem (který zvolil i jako lehký salát k hlavnímu jídlu) a jako přílohu přichystal bramborovo-celerovou kaši. Ta je oproti bramborovému pyré nejenom zdravější, ale navíc i dokonce chutnější! Dejte nám v komentářích vědět, jak se vám vařilo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-rizek-plneny-camembertem-a-brusinkami

Suroviny:
Bramborovo-celerová kaše:
- 800 g brambor
- 300 g celeru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 2 lžíce másla Pilos
- 150 ml plnotučného mléka Pilos
Plněný řízek:
- 800 g krůtího prsního řízku
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g mladého špenátu
- 1 camembert Pilos
- 1 hrst sušených brusinek Alesto
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 lžíce másla Pilos
- ½ citronu (šťáva)
Ochucený špenát:
- 2 hrsti mladého špenátu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe