Krůtí řízky s jablky, ořechy a kozím sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Odlehčete jídelníček a podávejte lahodná drůbeží prsa zapečená s jablky a kozím sýrem a s brokolicovo-bramborovou kaší. Jak na to vám ukáže Marcel Ihnačák v receptu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak odlehčit okoukanou bramborovou kaši (a jak dostat brokolici do dětí ), jak zpracovat krůtí prsa a jaké ořechy se ke krůtě nejlépe hodí. Zapečené drůbeží plátky s jablky jsou hotové během pár minut a tento snadný recept zaručeně zachutná celé rodině.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-rizky-s-jablky-orechy-a-kozim-syrem


Suroviny:
- Šťouchané brambory s brokolicí
- 500 g brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 brokolice
- 3 lžíce másla Pilos
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Krůtí řízky
- 800 g krůtích prsou v celku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 jablko
- 2 lžíce másla Pilos
- 100 g holandského kozího sýru Milbona
- 1 hrst vlašských ořechů Alesto
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe