Krůtí segedínský guláš - Roman Paulus - RECEPTY K. LIDLU

Tradiční recept v odlehčené verzi – to je recept na krůtí segedínský guláš. Místo klasických knedlíků zvolil Roman Paulus nadýchané špecle se špenátem. Každé sousto je harmonickou kombinací krémovosti, jemné kyselosti a bylinkové vůně. Zkuste tuto moderní úpravu tradičního receptu.

Suroviny:
● 3 lžíce vepřové sádlo Pikok
● 300 g cibule
● 3 bobkový list Kania
● 800 g krůtí kostky na guláš ze stehen Řezníkova čerstvá porce
● keramický mlýnek s mořskou solí Kania
● keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
● 1 lžíce pálivá mletá paprika Kania
● 2 lžíce sladká mletá paprika Kania
● 1 lžička kmín drcený Kania
● špetka cukr krupice Belbake
● 500 ml drůbeží vývar
● 500 g kysané zelí Freshona
● 200 ml čerstvá smetana ke šlehání Pilos (33 % tuku)
● 2 lžíce hladká mouka Belbake
● na podávání zakysaná smetana Pilos (18 % tuku)
● listová petržel

Špenátové špecle:
● 300 g hrubá mouka Belbake
● 100 g špenátový protlak Freshona
● 3 × vejce „M

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kruti-segedinsky-gulas

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava základu s masem
0:58 Další ingredience a podlití vývarem
1:28 Zelí a dusíme
1:39 Zahuštění
1:55 Servírování a závěr