Krůtí stehna s parmazánovou omáčkou a zeleninou - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU
Jemné krůtí maso, parmazánová omáčka doplněné zeleninkou – to je elegance podle Marcela Ihnačáka servírovaná s lehkostí.
Suroviny:
700 g krůtí horní stehna
2 bobkové listy Kania
5 kuliček celý černý pepř
5 kuliček nové koření
2 cibule
1 svazek mrkve s natí
1 svazek petržel s natí
3 stonky řapíkatý celer
sůl Kania
5 stroužků česnek
500 g brambory
extra panenský olivový olej Primadonna
4 lžíce máslo Pilos
100 g parmazán Milbona
250 ml čerstvá smetana ke šlehání Pilos (33 % tuku)
černý mletý pepř Kania
čerstvá bazalka
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kruti-stehna-s-parmazanovou-omackou-a-zeleninou
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa v hrnci
1:26 Příprava omáčky
2:40 Příprava zeleniny
3:39 Dokončení masa
4:21 Servírování a závěr
Suroviny:
700 g krůtí horní stehna
2 bobkové listy Kania
5 kuliček celý černý pepř
5 kuliček nové koření
2 cibule
1 svazek mrkve s natí
1 svazek petržel s natí
3 stonky řapíkatý celer
sůl Kania
5 stroužků česnek
500 g brambory
extra panenský olivový olej Primadonna
4 lžíce máslo Pilos
100 g parmazán Milbona
250 ml čerstvá smetana ke šlehání Pilos (33 % tuku)
černý mletý pepř Kania
čerstvá bazalka
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kruti-stehna-s-parmazanovou-omackou-a-zeleninou
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa v hrnci
1:26 Příprava omáčky
2:40 Příprava zeleniny
3:39 Dokončení masa
4:21 Servírování a závěr