Krůtí stehna zapečená s pórkem a bramborovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ochutnejte skvělé krůtí maso s pórkem zapečené s bramborovou kaší podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na krůtí stehna zapečená s pórkem a bramborovou kaší a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-stehna-zapecena-s-porkem-a-bramborovou-kasi

Nákupní seznam
1 krůtí horní stehno Řezníkova čerstvá porce
5 bobkových listů Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 kuliček celého nového koření Mikado
100 g mrkve
100 g celeru
100 g petržele
80 g másla Pilos
1 cibule
80 g hladké mouky Castello
250 ml drůbežího vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 pórek
200 g uvařené mrkve
listová petržel
500 g brambor (nejlépe moučných)
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
3 vejce “M“

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe