Kuře plněné mandlovou nádivkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nádivka nemusí být jen velikonoční. Pusťte se do receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil kuřátko plněné mandlovou nádivkou. Drůbeží maso je lehké a dobře stravitelné, a tak se hodí nejen jako sváteční oběd, ale také jako skvělá letní večeře. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši, domácí hranolky anebo pečenou kořenovou zeleninu, kterou se také naučíte připravovat v tomto videu. Začněte pražit mandle, pusťte se do toho a napište nám, jak vám chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/kure-plnene-mandlovou-nadivkou

Suroviny:
- 1 celé kuře Řezníkova čerstvá porce
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 g másla Pilos
- 1 hrst mandlových blanšírovaných lupínků Belbake
- 1 suchá střední bageta nebo jiné bílé pečivo
- 3 vejce „M“
- 1 hrst čerstvých bylinek (rozmarýn, bazalka, tymián)
- 1 nektarinka
- 200 ml bílého suchého vína Soave
- 200 ml vody
- 1 svazek mrkve
- 1 svazek listové petržele
- 1 hrst mladého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe