Kuřecí čtvrtky se žampiónovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Jemné bylinkové kuře se smetanovou žampionovou omáčkou a blanžírovanou brokolicí. Ochutnejte jídlo od Romana.
Viz recept Romana na kuřecí čtvrtky se žampiónovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/kureci-ctvrtky-se-zampionovou-omackou

Nákupní seznam
4 kuřecí zadní čtvrtky Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý tymián
100 ml vody
100 g másla
400 g žampiónů
30 ml rostlinného oleje
1 cibule
4 stroužky česneku
100 ml brandy (lze i Goldbrand 30% Alliance)
200 ml kuřecího vývaru
200 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
čerstvá petrželka
1 brokolice

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe