Kuřecí játra s hruškami a ořechy - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud chcete mít rychle na stole a přitom si skvěle pochutnat, je toto jídlo přesně to pravé pro vás! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na kuřecí játra, která doplnil restovanými ořechy a hruškami. Sami se přesvědčíte, jak jednoduchý recept to je – ve video návodu se naučíte, jak správně játra očistit i jak orestovat ořechy, aby se vám nepřipálily. Nakonec vykouzlíte skvělou směs, kterou výborně doplní červené víno a restované topinky společně s jednoduchým salátkem coby přílohou. A jak jste na tom vy a váš vztah k jatýrkám?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-jatra-s-hruskami-a-orechy

Suroviny:
- 1 hrst vlašských ořechů Alesto
- 400 g kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 hrušky
- 4 stroužky česneku
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- bílé pečivo podle chuti
- čerstvý tymián
- 150 ml červeného suchého vína Bordeaux
- 50 g másla Pilos
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 g salátu mix
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe