Kuřecí křídla se zeleninovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte chuť na klasiku z drůbežího masa, ale zároveň byste rádi vyzkoušeli něco nového? V takovém případě připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept přímo pro vás! Naučíte se připravovat skvělou marinádu na kuřecí křídla z rajčatového protlaku, medu a hořčice i to, jak zkombinovat papriku, okurku a řapíkatý celer v jeden skvělý zeleninový salát. Pokud si ale chcete dopřát trochu hospodštější zážitek, stačí, když budete k pečeným kuřecím křidélkům servírovat čerstvý chléb. Jaký je váš oblíbený způsob přípravy kuřecího masa?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-kridla-se-zeleninovym-salatem

Suroviny:
Marinovaná křídla:
- 1 kg kuřecích křídel Řezníkova čerstvá porce
- 1 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 1 lžíce medu
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- ½ citronu (šťáva)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
Salát:
- 2 červené špičaté papriky
- 1 okurka
- 4 řapíky celeru
- 200 g cherry rajčátek
- 100 g zelených oliv bez pecek Baresa
- čerstvá bazalka
- ½ citronu (šťáva)
Servírování:
- 1 chléb nebo jiné pečivo


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe