Kuřecí kung-pao - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, jak se dělá opravdové kung-pao? Protože čína nejsou jen kuřecí prsa smíchaná se sójovkou, přichystal šéfkuchař Roman Paulus klasický retro recept na kuře kung-pao. Díky tomuto snadnému video návodu si připravíte jídlo z tradiční asijské kuchyně sami doma. Roman Paulus vás naučí vše potřebné od marinování masa až po smažení ve woku. Napište nám do komentářů, jestli se vám už sbíhají chutě!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-kung-pao

Suroviny:
- 600 g masa z kuřecích stehen Řezníkova čerstvá porce
- 2 vejce „M“ (bílky)
- 100 ml sójové omáčky
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 4 lžíce bramborového škrobu Castello
- řepkový olej Vita D´or
- 2 lžíce sekaného zázvoru
- 2 lžíce sekané pálivé papričky
- 2 lžíce drceného česneku
- hrst pórku
- 1 lžička krupicového cukru Castello
- hrst solených pražených arašídů Alesto
- ½ červené papriky na ozdobu
- 200 g jasmínové rýže Golden Sun
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe