Kuřecí paprikáš se špenátem a žampiony - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí paprikáš se špenátem a žampiony - to je nejnovější nápad Marcela Ihnačáka na chutný a rychlý pokrm. Určitě tento recept vyzkoušejte.
https://www.kuchynelidlu.cz/product/kureci-paprikas-se-spenatem-a-zampiony

Suroviny:
-1 – 1,2 kg kuřecích čtvrtek Řezníkova čerstvá porce
-sůl s jódem Castello
-mletý černý pepř Mikado
-hladká mouka Castello (na obalení)
-2 lžíce vepřového sádla Pikok
-200 g žampionů
-4 stroužky česneku
-1 pórek
-1 lžíce mleté sladké papriky Mikado
-100 ml suchého bílého vína
-125 g listového špenátu
250 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
Špecle:
-500 g chlazených špeclí Chef Select
-2 lžíce másla Pilos


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe