Kuřecí perkelt se smetanou a bylinkovými haluškami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Perkelt pochází z Maďarska, ale recept si pro Vás připravil Marcel Ihnačák. Základ tvoří hustá smetanová omáčka, kuřecí maso a jako přílohu podává náš šéfkuchař bylinkové haluškami. Určitě ochutnejte a uvidíte, že neodoláte!
Viz recept Marcela na kuřecí perkelt se smetanou a bylinkovými haluškami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-perkelt-se-smetanou-a-bylinkovymi-haluskami

Nákupní seznam
1 chlazené kuře Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
500 g hladké mouky Castello + asi 4 lžíce
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cibule
5 - 6 stroužky česneku
1 lžíce sladké mleté papriky Mikado
1 lžička kari koření Mikado
3 bobkové listy Mikado
nové koření Mikado
celý černý pepř Mikado
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
1 hrst nasekaných čerstvých bylinek (petrželová nať, pažitka, bazalka)
2 vejce “M“
1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe