Kuřecí polévka s kukuřicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zahřejte se poctivou polévkou z kuřecích stehen, kukuřice a smetany. Recept na hustou polévku předvede šéfkuchař Roman Paulus v Kuchyni Lidlu. Prozradí jak založit vývar z kuřecích stehen, čím polévku dochutit bez chemie a glutamátů a přidá i tip na bezkonkurenční posypku do polévky, která jí dodá na atraktivitě. Když je zima za okny, je ten nejvyšší čas si s námi připravit hřejivou a snadnou polévku, která zasytí celou rodinu.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-polevka-s-kukurici

Suroviny:
- 1,5 l vody
- 2 petržele
- 2 mrkve
- ¼ celeru
- 1 cibule
- 3 bobkové listy Kania
- 10 kuliček nového koření Kania
- 15 kuliček černého pepře Kania
- 2 kuřecí stehna Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 200 g brambor
- 50 g delikatesní slaniny Dulano
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 100 g řapíkatého celeru
- 3 lžíce hladké mouky Castello
- 100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pikok (33 % tuku)
- špetka pálivé mleté papriky Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g sterilované kukuřice Freshona
- 1 lžíce sekané listové petržele
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe