Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, sýrem a špenátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí prsa jsou ideální surovinou na spoustu receptů. A co teprve když je naplníte! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na plněná kuřecí prsa, ve kterém vám ukáže, jak prso správně naříznout, jak ho okořenit a čím ho naplnit, abyste si doopravdy pochutnali. Můžete postupovat podle receptu a přidat do kuřecí kapsy špenát, balkánský sýr, sušená rajčata a mozzarellu, ale zapojit můžete cokoliv, co máte rádi. Jako přílohu si pak připravte například šťouchané brambory. S jakou přílohou si je dáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-prsa-plnena-susenymi-rajcaty-syrem-a-spenatem

Suroviny:
- 4 kuřecí prsa s kostí Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 hrsti čerstvého baby špenátu
- 100 g balkánského sýra Pilos
- 12 sušených rajčat Italiamo
- 1 mozzarella (125 g) Lovilio
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 pomeranč
- 1 lžíce sekaného čerstvého tymiánu
- 600 g vařených brambor
- 1 lžíce másla Pilos
- 2 lžíce zakysané smetany (16 % tuku) Pilos
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 lžíce hrubozrnné francouzské hořčice Kania
- lístky čerstvé bazalky na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe