Kuřecí řízek plněný tvarůžky, slaninou a cibulí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi olomoucké syrečky? Jakmile si zvyknete na poněkud netypické aroma, tak si tvarůžky určitě zamilujete. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse, kde hrají hlavní roli jako náplň kuřecích řízků. Uvidíte, jak kuřecí prso správně naříznout i naplnit (kromě voňavého sýra i slaninou a cibulí) a jak se ujistit, že při smažení nevyteče náplň ven. Zatímco se budou plněné kuřecí řízky smažit, můžete si jako přílohu připravit krémovou bramborovou kaši – do té přidal Roman Paulus i trochu rukoly, čímž vytvořil nečekaně lahodnou kombinaci! A jaký je váš vztah k tvarůžkům? Napište nám do komentářů!


Suroviny:
· 600 g kuřecí prsní řízky Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 110 g plátky slaniny Dulano
· 1 × cibule
· 150 g mini tvarůžky s kmínem
· na obalení hladká mouka Belbake
· na obalení vejce „M“
· na obalení strouhanka Belbake
· na smažení přepuštěné máslo
· 800 g bramborová kaše
· 40 g čerstvá rukola
· 1 citron


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kureci-rizek-plneny-tvaruzky-slaninou-a-cibuli

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Naklepání a naříznutí řízkků
0:41 Okořenění masa, naplnění slaninou a tvarůžky
1:38 Spíchnutí špejlí
1:52 Obalení v trojobalu
2:12 Smažení řízků
2:26 Příprava jemné bramborové kaše s rukolou
2:48 Servírování