Kuřecí řízky v jogurtu a lupíncích se šťouchanými batáty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Že je kuřecí řízek s bramborem nuda? Šéfkuchař Roman Paulus osvěžil tento klasický recept a připravil marinované řízky obalované v kukuřičných lupíncích. Ve video receptu se dozvíte nejenom, jak připravit na řízky skvělou jogurtovou marinádu, díky které budou nádherně křehké, ale i to, proč je dobré je osmažit na přepuštěném másle. I příloha prošla inovací – pochutnáte si na šťouchaných sladkých bramborách – batátech – a restované brokolici. Už jste někdy podobnou dobrotu vyzkoušeli? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kureci-rizky-v-jogurtu-a-lupincich-se-stouchanymi-bataty

Suroviny:
- 600 g kuřecích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
- 8 lžic plnotučného bílého jogurtu Pilos
- 2 stroužky česneku
- 4 lžíce sekaných čerstvých bylinek (listová petržel, pažitka)
- 1 lžíce pálivé mleté papriky Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- hladká mouka Castello na obalování
- 2 vejce „M“
- kukuřičné lupínky Crownfield na obalování
- přepuštěné máslo
- 400 g oloupaných batátů
- 200 g zakysané smetany Pilos
- 1 lahůdková cibulka
- ½ brokolice
- bio extra panenský olivový olej Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe