Kuřecí s houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Kuřecí maso se dá využít pro bezpočet jídel. Hodí se k různým omáčkám všeho druhu - vyzkoušejte tentokrát houbovou omáčku s hráškem a podávajte ho se špeclemi.
Viz recept Marcela na kuřecí s houbami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kureci-s-houbami.

Nákupní seznam
1 kg kuřecích stehen Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka (na obalení)
olivový olej Primadonna
1 cibule
4 stroužky česneku
200 g hlívy ústřičné
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 l teplého zeleninového nebo kuřecího vývaru
100 g mraženého hrášku Chira
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
1 kg chlazených švábskych špeclí Combino
2–3 lžíce másla
1 svazek lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/