Kuřecí špízy s grilovanou řepou a gorgonzolou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Příprava špízů je jedna z nejzábavnějších součástí každoročních grilovaček. Není proto divu, že k napichování surovin na špejle se rády přidávají i děti. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na špízy z kuřecích stehen, žampionů a červené cibule. Kromě toho, že se naučíte namíchat i voňavou marinádu z bylinek a citronové kůry, vyzkoušíte si i grilovanou červenou řepu jako přílohu. Nakonec zbývá už jen gorgonzolový dip a můžete podávat! Jaké špízy nejraději děláte vy?

Suroviny:
· 800 g kuřecích stehen bez kůže a kosti Řezníkova čerstvá porce
· čerstvý tymián
· 1 citron
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 1 červená cibule
· 100 g žampionů
· 500 g vařené červené řepy
· 200 g zakysané smetany Pilos
· 100 g gorgonzoly Lovilio
· 1 chléb nebo jiné světlé pečivo
· 100 g salátu mix
· 2 lahůdkové cibulky
· 1 hrst vlašských ořechů Alesto

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kureci-spizy-s-grilovanou-repou-a-gorgonzolou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe