Kynuté buchty s povidly - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nemusíte se vydávat na zkušenou do světa, abyste si mohli upéct výborné domácí buchty. Šéfkuchař Roman Paulus připravil jednoduchý a přehledný návod, se kterým zvládnete tradiční kynuté buchty, i když jste třeba ještě nikdy nepekli. ‍‍ Zjistíte, jak správně zadělat na těsto, jak bochánky na buchty vytvarovat i jak je potom plnit – buď povidly nebo tvarohovou či makovou náplní. Odměnou za trochu snahy a času bude pekáč plný sladkých buchet, které zmizí dřív, než stihnou vychladnout. S čím máte buchty nejraději? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/kynute-buchty-s-povidly

Suroviny na 15 velkých buchet:
- 600 g polohrubé mouky
- 90 g másla (+ na potření buchet a vymazání plechu)
- 4 žloutky
- 250 ml plnotučného mléka
- 80 g krupicového cukru
- 35 g čerstvého droždí
- sůl
- 220 g švestkových povidel Sympathica
- moučkový cukr na posypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe